DESPRE NOI

     Vremurile tulburi pe care le traim au demonstrat ca recuperara debitelor este din ce in ce mai anevoioasa pentru cel aflat in postura de creditor. Exista societati care se infiinteaza numai pentru cateva luni, exista societati fara nici un fel de bun, fara nici un patrimoniu; de asemenea, se pot emite CEC-uri si Bilete la Ordin fara acoperire si in cele mai multe cazuri nu se iau masurile legale de pedepsire a celor ce incalca legea (inclusiv cea penala), etc. Toate acestea au loc in contextul unei “pasivitati” a institutiilor legale si a unei lejeritati legislative.

     Suntem de cele mai multe ori impiedicati sa ajungem in fata unei instante de judecata intrucat taxele sunt foarte mari, executorii sunt foarte scumpi si solicita tot creditorilor sa afle unde are debitorul conturile, unde ii sunt bunurile si daca sunt ale sale. Nu suntem protejati atunci cand suntem creditori, in timp ce pentru debitori exista un confort legislativ.

      Ceea ce noi dorim sa realizam este sa convingem debitorul folosind numai procedee legale ca este mai bine sa “stinga” o datorie pe cale amiabila intr-un ritm mai accelerat si fara a fi pus in situatia de a regreta ca nu a ajuns la o intelegere cu noi. Daca nu este posibil acest lucru, unul dintre avocatii nostri va prelua dosarul si va efectua toate demersurile judiciare.

      Ceea ce facem noi este numai in interesul creditorului. Vom face toate demersurile legale posibile sa mediem orice litigiu financiar, iar plata serviciilor noastre o veti face numai in momentul recuperarii efective a debitelor dvs. Suntem un colectiv tanar, ambitios, care a inregistrat pana acum numeroase succese. Colaboratorii nostri sunt licentiati in drept, consilieri juridici si avocati, gata sa raspunda solicitarilor dvs. la orice ora, 7 zile din 7.


DESPRE NOI in PRESĂ
aprilie 2007 Recuperarea creanţelor devine o afacere tot mai profitabilă Ziarul Adevarul
oct. 2006 Francezii interesaţi de bumbacul Cisnădie Ziarul de Sibiu
iunie 2006 Recuperatorii bagă mâna în buzunarele strâmte ale debitorilor Revista CONSTRUCTIV

 

 
 
 
 
 
 
Toate drepturile sunt rezervate LEXGRUP Consulting. Ultima actualizare: 24 iulieI.2006