SOCIETATEA NOASTRA TRAGE UN SEMNAL PUBLIC CU PRIVIRE LA LEGISLATIA EXISTENTA CE ARE EFECT DIRECT ASUPRA CREDITORILOR SI IMPLICIT IN VEDEREA RECUPERARII CREANTELOR.

 

1.- MODIFICARILE CODULUI DE PROCEDURA CIVILA IMPUN INCUVIINTAREA EXECUTARII SILITE DE CATRE INSTANTA. DIN NEFERICIRE, ACEASTA PROCEDURA ESTE ANEVOIOASA SI ESTE DEFAVORABILA CREDITORILOR.

- SUNTEM DEZAMAGITI CA INCA PANA LA ACEST MOMENT EXECUTORII JUDECATORESTI AU DOAR COMPETENTA TERITORIALA CARE DA NASTERE LA TERGIVERSARI, ABUZURI SI CHIAR SOLIDARITATE LOCALA .

- DE CELE MAI MULTE ORI ESTE IMPOSIBIL SA SE POATA RECUPERA CREANTA, DEOARECE NU NE PUTEM ALEGE UN EXECUTOR JUDECATORESC NEUTRU, EXISTAND IN UNELE LOCALITATI DOAR UN SINGUR EXECUTOR JUDECATORESC ( cu titlu de exemplu in URZICENI exista un singur executor judecatoresc CONSTANTIN RADU ).

- MODIFICAREA PLAFONULUI MINIM AL CREANTEI IN VEDEREA ADMITERII CERERII DE INSOLVENTA DE LA 10.000 RON la 30.000 RON va atrage tepe sub valoarea pragului de 30.000 RON si astfel, cei care vor pierde vor fi tot.... CREDITORII

 

 
 
 
 
 
 
Toate drepturile sunt rezervate LEXGRUP Consulting. Ultima actualizare: 06.04.2006